تاریخ انتشار :چهارشنبه ، 28 آبان 1393 ، 22:56
تعداد بازدید :10997


ابراهيمزاده: با مرفاوي درگيري لفظي نداشتم
سرمربي تيم فوتبال نفت تهران گفت: با مرفاوي درگيري لفظي نداشتم، هر دو ما با داور بحث کرديم.
|
 |
|
منصور ابراهيمزاده پس از پيروزي 2 بر يک برابر صباي قم، در نشست خبري اظهار داشت: ميدانستيم صبا بعد از شکست مقابل الشباب در آسيا با 2 مسئله روبرو است، اول اينکه تماشاگر زيادي براي تشويق اين تيم به ورزشگاه نميآيد دوم اينکه در شروع بازي صبا به دليل باختي که داشته به مشکل برميخورد. در نيمه اول بيش از 2 گل ميتوانستيم بزنيم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: در نيمه دوم هم صبا با انگيزهتر شد اما ما باز هم روي ضد حملات ميتوانستيم گلزني کنيم.
ابراهيمزاده در مورد آينده نفت تهران گفت: آينده روشني با اين تيم داريم، البته بازي با تيمهاي پايين جدول سختتر است زيرا بازيها فيزيکي ميشود. به دليل فشردگي مسابقات هم فرصت استراحت زيادي نداريم.
سرمربي نفت در مورد اينکه اين تيم ميتواند سهميه آسيايي کسب کند يا نه، گفت: با تيمهاي بالاي جدول بازي مستقيم داريم و اگر بتوانيم خودمان را حفظ کنيم شانس حضور در ردههاي بالا را داريم.
وي در مورد درگيري لفظي با صمد مرفاوي گفت: من با مرفاوي درگيري لفظي نداشتم، مخاطب هر دو ما داور بود و به داور اعتراض کرديم.
ابراهيمزاده در مورد اينکه ليگ برتر ايران بايد 18 تيم باشد يا کمتر گفت: از نظر امکانات و مسافت شهرها و تهيه بليت هواپيما 18 تيم براي ليگ ما زياد است، اما از نظر علاقهمندي 18 تيم براي ليگ ايران خوب است.
|
|

نظرات کاربران